Pofta de dulce!

Pofta de dulce este una din problemele des intalnite in problematica supraponderabilitatii. Sunt persoane care prefera sa renunte la alimentele sanatoase care pot compune o masa echilibrata si sa consume produse dulci.De unde vine si ce reprezinta, dar si cum putem sa o controlom? Provine din cele mai arhetipale senzatii in legatura cu alimentele si afectiunea.

Laptele matern este dulce si este insotit de afectiune, protectie si siguranta. O insuficienta oferta emotionala in perioada mica a copilului sau dimpotriva , un exces de oferta care produce aceleasi efecte de imaturitate si anxietate, va determina persoanele sa consume excesiv de multe alimente dulci, ca si cand creierul lor retraieste perioada micii copilarii.

Tocmai de aceea, o cura de slabire care nu este insotita de o intelegere a cauzelor generatoare de pofte si o echilibrare emotionala, va fi sortita esecului pe termen lung. Va propunem o intalnire psihonutritionala daca va confruntati cu astfel de probleme pentru a gasi solutiile impreuna cu specialistii nostri, atat in plan nutritional, cat si psihologic.

Ce spun pacientii:

Elena, inginer

Un loc minunat, unde o echipă de oameni super profesionsti și cu suflete mari, își fac cu dragoste și blândețe meseria, pentru ca nouă să ne fie mai bine in această viață.

test testimonial nou

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text eve

Top