Clinica Harmony

Despre noi

CLINICA HARMONY este un centru de excelenta medicala si psihologica , dezvoltat de cadre didactice universitare si avand colaboratori cu un nivel inalt de experienta si pregatire profesionala.

Echipa clinicii este formata din medici si psihologi, avand cel mai inalt grad profesional in domeniilor lor de competenta, studii doctorale si multiple specializari acreditate national si international. Perfectionarea continuua prin participarea la congrese, worshopuri, sesiuni de comunicari este garantia cunoasterii celor mai noi si eficiente modalitati de interventie. Avem publicate carti, articole in reviste prestigioase, precum Analele Academiei Romane, suntem organizatori de cursuri si workshopuri profesionale, pe care le oferim altor specialisti pentru a impartasi experienta noastra practica si teoretica , din dorinta de a creste calitatea generala a  serviciilor medicale si psihologice la nivel comunitar.

Dorim sa fim permanent un reper de calitate a serviciilor medicale si psihologice oferite si ne propunem sa investim permanent in perfectionarea echipei noastre, precum si in dotarile si ambientul clinicii. Am dezvoltat permanent gama serviciilor oferite , cu cele mai noi metode de interventie, instrumentar de calitate si materiale  de ultima generatie.

Experienta de 20 de ani de functionare si miile de pacienti multumiti care ne-au ales pentru a-si rezolva problemele medicale sau psihologice, ne-au oferit sansa de a acumula o vasta cunoastere practica.

Am gandit si am investit in ambientul clinicii astfel incat sa satisfacem cele mai sofisticate gusturi si asteptari. Clinica isi asteapta pacientii in doua cabinete stomatologice, un cabinet de psihologie, un cabinet de nutritie, toate cu un design unic, original, care imbina stilul clasic, elegant, distins si sofisticat, cu stilul ultramodern si avangardist, amindind in acest fel de amenajarile pariziene. Pacientul are sansa sa traiasca astfel , nu doar o experienta medicala si psihologica cu un inalt nivel de satisfactie, dar si o experienta emotionala de incantare, creativitate si destindere.

Clinica Harmony este construita din trei departamente:

  • DentHarmony- Stomatologie- Implantologie- Ortodontie, coordonator Dr specialist Bogdan Mihaila
  • Psiharmony- Psihologie-Psihoterapie- Psihosomatica, coordonator Lector Univ Dr Psih. Principal Monica Mihaila
  • NutritionHarmony- Nutritie- PsihonutritieDr Alina Agache

Fiecare departament functioneaza dupa principiul maximei responsabilitati si implicarii totale in cazuistica fiecarui pacient.

Ce spun pacientii:

Elena, inginer

Un loc minunat, unde o echipă de oameni super profesionsti și cu suflete mari, își fac cu dragoste și blândețe meseria, pentru ca nouă să ne fie mai bine in această viață.

test testimonial nou

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text eve

Top